Stoelmassage

Massage op het werk werkt!

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat massage op het werk zijn vruchten afwerpt. RSI gerelateerde klachten nemen af of worden zelfs voorkomen, stress is beter beheersbaar en een daling in het ziekteverzuim zijn de resultaten van een frequente stoelmassage op het werk.

Resultaten op korte termijn al merkbaar

Bedrijven die er voor gekozen hebben om massage op het werk te implementeren als onderdeel van hun gezondheidsbeleid ondervinden al op korte termijn de voordelen hiervan. Het werkt namelijk concentratie en energie verhogend. Medewerkers worden zich bewuster van de werkhouding en kunnen ook oefeningen meekrijgen van de masseur.

Verhoging van de arbeidsmotivatie

Massage op het werk heeft een positieve invloed op de arbeidsmotivatie van de medewerkers. Zij ondervinden de lichamelijke voordelen van de massage, maar zien het ook vaak als een schouderklopje van de werkgever. Uit een onderzoek is gebleken dat stoelmassage de meest gewaardeerde secundaire (of tertiaire) arbeidsvoorwaarde is.

Een stoelmassage duurt in de regel 15 tot 20 minuten. Doordat de kleding kan worden aangehouden is deze vorm van ontspanning geschikt voor iedere locatie. Dus ook bij u op kantoor!

Neem contact op via info@praktijkwibohendriks.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met 06-20958106.

 

 

voor een relaxed lichaam