Een gedachte over “recensies”

 1. Een week geleden eens de krachten en kennis van Wibo gaan testen. Ik ben iemand die kritisch is en ietwat sceptisch. Daarnaast ken ik Wibo als een geweldige dienstverlener aan de mens. Eerst als bedrijfsleider van eetcafé de Bock en daarna als medewerker in een supermarkt.

  Ging er afwachtend heen om te zien of hij in dit vak ook zo goed is als in de andere bezigheden. Tja, dan zit en lig je daar en analyseert zijn handelingen. Als oud sporter, -trainer coach-speler heb je enig verstand van lijf en ledematen.

  Kijk hoe zich opstelt in een eerste gesprek. Vraagt hij de juiste dingen en hoe reageert hij op mijn antwoorden.

  Na een uurtje moet ik gewoon constateren dat hij er enorm veel van weet en zeer zeker op de juiste wijze met pijnplekken of punten in het lichaam met de juiste druk die pijnpunten weg-masseert.

  Het heeft me goed gedaan en als ik een cijfer mag geven dan is dat een vette acht. Ben nog van de oude stempel en opgevoed met de stelling: De tien is voor onze Schepper, een negen voor de meester en de acht voor de beste van de klas.

  Nou, Wibo krijgt van mij een grote acht plus ) 8+ ) en durf hem dan ook aan te bevelen. Ga zo door Wibo en heel veel succes. Sorry dat ik af en toe kritisch was, maar je hebt de test met vlag en wimpel gehaald. Zelfs nog een aantal dagen na de behandeling had ik er nog plezier van en voelde me ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *